Inrichting: het gastenverblijf Leeuwerikenveld beschikt over een vaste inrichting van 7 tweepersoonskamers, 1 vijfpersoonskamer (1 dubbelbed + 1 stapelbed + 1 enkelbed), over 1 loftkamer met 5 stapelbedden (groep 10pers). Totaal aantal slaapplaatsen 29 personen.
Deze slaapplaatsen zijn voorzien van wasgelegenheid, comfortabele doucheruimtes en toiletgelegenheid zijn gemeenschappelijk. Iedere gast bekomt bij aankomst zijn persoonlijk douchelinnen en badmantel.


In het gastensalon kan men gezellig relaxen, tv kijken, muziek beluisteren lezen of gezelschapsspelen beoefenen, maar zeker is dat de plaats bij uitstek waar gasten elkaar beter leren kennen en bij een lekker glaasje streekbier of wijn elkaars reisverhalen vertellen.

Ook de schop is zo een plaatsje waar bij een gezellig haardvuur tot laat in de nacht word nagepraat! Tevens kan deze locatie worden aangepast als vergaderruimte voor kleine groepen tot 16 personen.(dit in voorafgaande afspraak)

Het ontbijt word afhankelijk van het weder en temperatuur op variabele plaatsen opgediend. De galerij, de schop, de tuinserre of het terras u ontdekt het wel. Verblijven in het Leeuwerikenveld heeft ook zo zijn verrassingen!! 

Dutch