Post een bericht

Uw Woonplaats: Heusden -zo.der - Gepost 8 October 2017, 20:55
Uw Emailadres: Anned [dot] m [at] hotmail [dot] com

Anne gyselinck

Bedankt Nicole en Jos voor alle super jaren met mijn gezin we hebben er echt van genoten het was gewoon super ,alles de kamer ,het eten gewoon geweldig hoop jullie snel terug te zien grtjes Anne

Uw Woonplaats: Hem - Gepost 16 August 2017, 11:42
Uw Emailadres: gkam [dot] vandervliet [at] quicknet [dot] nl

Gerard en Lies

wij hebben ruim een week gekampeerd op deze schitterende camping. Veel gefietst in dit glooiende gebied via de onovertroffen knooppunten. Vanuit het nabijgelegen Tienen met de trein een dag naar Brussel.
Hele aardige mensen, prima ontvangst en heel behulpzaam.
Een absolute aanrader.

Uw Woonplaats: Drunen - Gepost 6 July 2017, 20:33

Ed en Desiree

We hebben de camping gereserveerd omdat dat de enige camping in deze mooie omgeving is. Prima bevallen, mooi uitzicht over de akkers met mooie zonsondergang, fijne ontvangst door Jos, heel veel gefietst in de omgeving via goed uitgezette knooppuntroutes, bezoekjes aan St. Truiden, Leuven, Tienen, Hoegaarden. Punt van aandacht is sanitair, mag wat meer zijn en schoner.

Uw Woonplaats: Antwerpen - Gepost 6 July 2017, 7:34
Uw Emailadres: joriscasaer [at] gmail [dot] com

Joris Casaer

Heerlijk nachtje gekampeerd hier, met de fiets onderweg naar Parijs. Superwarme ontvangst, fijne campingplek en en zalig terras om te genieten. Aanrader!

Uw Woonplaats: 2560 nijlen - Gepost 10 June 2017, 7:26
- Uw Emailadres: benny [dot] storms [at] telenet [dot] be

Storms

In de maand mei 2017 hebben we in de weekends op de camping gestaan.Mooie rustige camping en daarbij een mooie B&B.Jos en Nicole zijn heel lieve mensen. We werden er heel goed ontvangeen super vriedelijk.Een mooie omgeving.We gaan zeker er nog eens langs.Marleen &Benny.Nijlen

Uw Woonplaats: Druten - Gepost 9 June 2017, 18:59
Uw Emailadres: Jellewolthuis [at] upcmail [dot] nl

Jelle en Marijke Wolthuis

We zijn er een lang Pinksterweekend geweest. We hadden gereserveerd en kregen een fijne plek aan het einde van de camping. Prachtig uitzicht over de velden en heuvel. Je wordt door de eigenaren echt als gast en gastvrij behandeld. Fijne ongedwongen sfeer op de camping. Je kan heerlijke broodjes voor de ochtend bestellen, een dagsoepje halen en bij Jos is een goede fles wijn verkrijgbaar. In dorp, op loopafstand, is een Sparwinkel. We hebben heerlijk uitgerust en geluierd, maar je kan er ook goed wandelen of fietsen. We gaan zeker een keer terug!

Uw Woonplaats: Nijlen - Gepost 3 June 2017, 12:27
Uw Emailadres: benny [dot] storms [at] telenet [dot] be

Marleen en Benny

Uw Woonplaats: Grijpskerke - Gepost 28 May 2017, 18:36
Uw Emailadres: mandemar [at] zeelandnet [dot] nl

Dirk en Margreet

Een hele fijne camping. Toen wij er stonden was het erg rustig en we hadden een mooie plek met prachtig uitzicht. Bij drukte is het sanitair beperkt maar hier wordt aan gewerkt. Heerlijke omgeving om te fietsen en te wandelen. Zeer vriendelijke uitbaters. :)

Uw Woonplaats: Veldhoven - Gepost 14 May 2017, 14:37
Uw Emailadres: Dries [dot] swart [at] onsmail [dot] nl

Dries

Camping gereserveerd door positieve berichten in gastenboek. Helaas is de werkelijkheid anders. Kleine plaatsen van nog geen 50m2,caravans en (te grote) campers strak in rijtjes met alleen uitzicht op buurman. Sanitair zeer beperkt voor aantal bezoekers en eenvoudig. Niet wat wij verwachtte voor de hoge prijs. Helaas geen aanrader

Uw Woonplaats: Mol - Gepost 9 May 2017, 19:03
Uw Emailadres: karel [dot] vanhoppe [at] telenet [dot] be

Karel, Leen en Jerko

Hallo Jos en Nicole,
We hebben echt genoten van de rust op jullie prachtige camping. De ontvangst was zeer hartelijk waardoor je je onmiddellijk welkom voelt. Ook de honden waren er welkom. Wij komen zeker terug!
Gr,
Karel, Leen en Jerko

_PAGES_OF_TOTAL   Volgende »   

[ Login ]